• Keress minket Facebook-on



Menü :

    Főoldal
    Étterem
    Étlap
    Heti Menü
    Rendezvények
    Galéria
    Csapatunk
    Nyitvatartás
    Kapcsolat


    Asztalfoglalás :
    06-30-1754530

Partnereink :

    Diófa Csárda

    Mandula
    Étterem és Bisztró

Heti Menü :

    Heti Menü

A'la bárd




Aktuális :


  • Nyitvatartás :

    Vasárnaptól csütörtökig: 11:00-21:00 Pénteken és szombaton: 11:00-22:00

    5932. Gádoros, Kossuth u. 24.
    III. kategóriájú üzlet

    Telefon : +36-30-175-45-30
    Email : adidas@orosnet.hu

Heti Menü :








A séf ajánlata:

  • Kacsának ízletes mája fenségesre sütve. (Saját zsírjában sült kacsamáj, burgonyapürével és sült almával tálalva)



    Udvarmester étke
    (Kockázott füstölt sertéscsülök, gombával, tejszínnel összeforralva, kapros tejfölös gnocchival tálalva.)



    Anyóka jártatós főzete
    (A "nagyi" bablevese gazdagon tálalva, vele főtt füstölt csülökkel, zöldségekkel.)



    Csámcsogda disznajának nyaktöve vasalva.
    (Hagyományos cigánypecsenye, azaz fokhagymás-paprikás sertéstarja szalonnáva)



    Kemencés csülök, ahogy a nagyrabecsült jóváhagyta.
    (Egészben sült sertéscsülök Pékné módra, steak burgonyával, fatálon tálalva.)



    Lúdunk nagy cubákja, ropogósra pirongatva.
    (Sült libacomb, párolt káposztával, hagymás törtburgonyával.)




    Receptek :

  • 2021. Alabárd étterem Web : Kovács Zoltán